MEE Zuid-Limburg

Hoe word je een toegankelijke werkgever?

Op deze krappe arbeidsmarkt is het met een lampje zoeken naar nieuwe medewerkers. En toch zijn er nog steeds mensen, waarvoor het niet lukt om aan het werk te komen. Ook niet met de juiste competentie en opleiding. 
Denk bijvoorbeeld aan mensen met autisme. Het begint al bij gangbare sollicitatieprocedures, waarbij mensen met autisme vaak onvoldoende uit de verf kunnen komen. Hoe zorg je voor een toegankelijke sollicitatie? Wat is nodig om ook voor medewerkers met autisme een aantrekkelijke werkgever te zijn? En nog belangrijker: hoe help je ze hun talenten optimaal te benutten?

In het MEE Academie webinar op 30 november gaan we hierover tussen 16:00 en 17:00 uur in gesprek met ervaringsdeskundigen en andere experts op het gebied van autisme en werk. Je krijgt daarbij tips, die je meteen kunt toepassen in de dagelijkse werksituatie.

Voor wie?  
Voor professionals in recruitment en HR van organisaties, die inzetten op inclusie. En voor managers en medewerkers, die in hun werk te maken hebben met mensen met autisme. 
Inschrijven
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Schrijf je ook in als je er niet bij kunt zijn en graag de link naar de opname wilt ontvangen
https://www.crowdcast.io/c/meewebinard?utm_medium=email

Geef het door
Ken je anderen, waarvoor dit webinar interessant kan zijn? Geef dit bericht door.