Copy
juli 2017 nieuwsbrief niet zichtbaar? klik hier
Header image 2
Content afbeelding

Zomergroet van MEE

Door de (zeer) hoge temperaturen hebben we er al even aan kunnen proeven, maar nu staat toch echt de zomer voor de deur! En voor de meesten van ons betekent dat ook vakantie in het verschiet. Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden; even niet aan het werk denken; nieuwe omgevingen verkennen.  Lees meer:

 

Jaarbericht 2016

Ons jaarbericht 2016 "Het kompas is terug, de richting weer duidelijker" is af. Voor onze cliënten zijn we een anker dat houvast geeft in deze complexe wereld. We bieden hen een kompas om de richting te vinden in hun leven die het best past en maximaal laat MEEdoen!
Lees: het jaarbericht 2016

 
Content afbeelding
Content afbeelding

Vooraankondiging MEE marktplaats!

Op zaterdag 23 september, BURENDAG, organiseren MEE Zuid-Limburg en Stichting Buurtgericht Werken Welten Benzenrade een bijzondere dag waarop gezelligheid, ontmoeting en meedoen centraal staan.
Lees meer:

De toekomstcoach

Op 8 juni jl. vond er een informatiemiddag plaats over een nieuwe dienst van MEE Zuid-Limburg: de Toekomstcoach. De toekomstcoach begeleidt jongeren met een beperking van school naar werk, met veel aandacht voor uiteenlopende problematiek binnen deze belangrijke levens- en transitiefase. Lees verder:
Content afbeelding
Content afbeelding

Wlz: Pilotproject Persoonsvolgende zorg

MEE Zuid-Limburg, team Wlz, biedt onafhankelijke cliëntondersteuning aan mensen met een Wlz- indicatie vanaf het moment dat deze indicatie gesteld is.

Lees meer:

Aktiviteitenkalender

Aktiviteitenkalender MEE Zuid-Limburg
Lees meer
Woensdag 13 september start MEE Zuid-Limburg een vier daagse basistraining Sociale Netwerk Versterking voor professionals
Lees meer:
Content afbeelding

Contact met MEE

Heeft u vragen of wilt u met ons overleggen, neem dan contact met ons op! MEE is dagelijks bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur, 
088 - 010 22 22 of stuur een e-mail naar info@meezuidlimburg.nl
Footer afbeelding
Door hier te klikken schrijft u zich uit voor deze nieuwsbrief


This email was sent to m.thijssen@meezuidlimburg.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting MEE Zuid-Limburg · Frankenlaan 7 · Heerlen, CT 6419BT · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp