MEE Zuid-Limburg

Workshops en Trainingen MEE Academie

Heeft u een dienstverlenend beroep of doet u vrijwilligerswerk?  En heeft u regelmatig contact met burgers, inwoners, cliënten, patiënten, huurders, gedetineerden, bewoners of klanten? Dan is de kans groot dat u ook te maken krijgt met mensen met een (niet zichtbare beperking). Zoals bijvoorbeeld mensen met een licht verstandelijke beperking, autisme  of niet aangeboren hersenletsel. 

Het is niet altijd eenvoudig om iemand met een beperking te herkennen en passende ondersteuning te bieden. Doordat we bij MEE midden in de praktijk staan en uw regio goed kennen, kunnen wij u ondersteunen bij het versterken van de competenties van u of uw medewerkers. Wij bieden de kennis in vele vormen, passend bij uw situatie en uw vraag.

Wij bieden verschillende workshops en trainingen voor professionals en vrijwilligers: over het herkennen van en omgaan met mensen met een (niet zichtbare) beperking. Veel van onze trainingen bieden we op maat incompany aan. Maar ook deelname via ons open aanbod is mogelijk. Veel van onze trainingen zijn geaccrediteerd.
Kijk hieronder voor ons aanbod en mogelijkheden.

Open aanbod in 2024

Training LVB en Zwangerschap             20 juni. Klik hier voor de flyer.  

Voor een overzicht van het open aanbod in 2024 klik hier.  

Sparren over een workshop of training op maat voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op met een van ons op via T 088 010 2222 of stuur een e-mail naar cursussen@meezuidlimburg.nl

Heeft u een klacht?
Mocht het zich voordoen dat u een klacht heeft over een training of workshop, dan geldt de algemene klachtenprocedure van MEE.
Voor meer informatie klik hier.