MEE Zuid-Limburg

Sociale Netwerk Versterking

MEE Zuid-Limburg werkt sinds een aantal jaren vanuit de visie en werkwijze Sociale Netwerk Versterking (SNV) en ziet goede resultaten. Met de werkwijze Sociale Netwerk Versterking bereiken we dat cliënten met hun naasten zelf besluiten nemen en plannen maken die passen bij hun concrete behoeften, persoonlijke wensen, ambities en levenswijze. De werkwijze gaat uit van de eigen kracht van mensen en het netwerk om hen heen, om zelfredzaamheid mede mogelijk te maken. Wij delen graag onze kennis met andere professionals in de vorm van trainingen en workshops.

Trainingen en workshops Sociale Netwerk Versterking
Met Sociale Netwerk Versterking legt u de regie zoveel mogelijk bij uw cliënt neer. U sluit werkelijk aan bij de vraag en de persoon. In alle opzichten. Maar hoe krijgt u de cliënt in beweging? En hoe zorgt u ervoor dat niet u, maar de cliënt zelf de oplossingen bedenkt?
Dat vraagt om een andere houding en andere vaardigheden. Die ontwikkelt u tijdens de trainingen en workshops Sociale Netwerk Versterking. De trainers zijn zelf ervaren in de toepassing ervan en weten als geen ander over te brengen om welke aanpassingen in houding deze werkwijze vraagt. De trainingen zijn geaccrediteerd en worden afgestemd op uw organisatie.

Workshops:

  • Workshop Sociale netwerkversterking voor professionals.
    Klik hier om de flyer te downloaden.

Trainingen:

  • 4 daagse Basistraining Sociale Netwerkversterking voor professionals.
    Klik hier om de flyer te downloaden.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact op met mevr. Inge van den Berg (088-010 22 39), of stuur een e-mail naar cursussen@meezuidlimburg.nl.