MEE Zuid-Limburg

Terugblik MEE doet NL doet

In het kader van NL DOET op vrijdag 9 maart jongstleden zijn alle medewerkers van MEE ’s ook dit jaar opnieuw aan de slag gegaan met een vrijwilligersklus!

NL DOET is een initiatief van het Oranje Fonds. Middels NL DOET wil het Oranje Fonds laten zien hoe belangrijke actieve vrijwilligers zijn voor de samenleving. Vrijwilligerswerk hoeft niet saai te zijn, maar kan juist heel leuk zijn door het samen te doen! 

Elk team van MEE heeft zich ingeschreven voor een vrijwilligersklus. De hele ochtend zijn de teams actief bezig geweest en hebben alle medewerkers zich van hun beste kant laten zien!

 De klussen bestonden uit:

– Het reinigen van de WIGWAM villa’s in Valkenburg

– Droomdekentjes maken bij zorgcentrum De Lemborgh in Sittard

– Diverse klussen bij Radar in Heerlen, Maastricht (bij Scharwijerveld) en Nuth

– Uitgraven van een zandbak en het zand afvoeren bij zorgboerderij de Ophovenerhof in Sittard

– Het reinigen van allerlei spullen bij Adelante

– Bij de Maasgouw school in Maastricht werd het fietsenhok gebeitst en fietsen en skelters schoongemaakt

– Bij buurtvereniging Kundesj Heem in Voerendaal werd een koffietafel voor ouderen verzorgd

Het was een gezellig en leerzame ochtend, waarop er verschillende klussen werden geklaard. Na deze inspirerende ochtend hebben alle medewerkers van MEE Zuid-Limburg nog een actieve en gezellig teammiddag beleefd. De organisaties waren de klussen werden geklaard zijn opnieuw erg blij en dankbaar met onze inzet.

 

We zijn trots op onze hardwerkende collega’s die zich ook dit jaar weer enthousiast hebben ingezet om deze klussen te klaren!