MEE Zuid-Limburg

MEE naar de Beursvloer

MEE naar de beursvloer!

Op donderdagmiddag 15 november jl. vond de Maatschappelijke Beursvloer plaats in Maastricht. Op de beursvloer gaat het om geven en delen met gesloten beurs. De beursvloer verbindt mensen en wensen met elkaar en je krijgt er de kans om er  mensen te ontmoeten die je een oplossing of een kans bieden. Deelnemers zijn ondernemers en maatschappelijke organisaties als verenigingen, stichtingen, scholen en buurtinitiatieven. Al deze partijen hebben elkaar iets te bieden en de beursvloer maakt het mogelijk dat ze elkaar vinden.

Ook MEE was van de partij en ging op pad met een lijstje van wensen en mogelijke tegenprestaties. Onder het genot van een drankje en een Limburg stukje vlaai werd er volop genetwerkt.

En… er ontstonden mooie matches!

Zo vond MEE de fotograaf van de beursvloer, werkzaam bij Kenomedia, bereid om mooie foto’s te komen maken van alle medewerkers van MEE voor in ons smoelenboek. In ruil daarvoor hierbij de website van Kenomedia opgenomen in onze Nieuwsbrief!

www.kenomedia.nl

En wilt u weten hoe het is afgelopen met de fotosessie bij MEE? Lees dan de volgende Nieuwsbrief waarin we hiervan verslag zullen uitbrengen. Wordt vervolgd…..