MEE Zuid-Limburg

Terugblik De Dag dag van je Loopbaan

Terugkoppeling Dag van je Loopbaan 15 november 2018

Op 15 november 2018 heeft MEE Zuid-Limburg deelgenomen aan De Dag van je Loopbaan. 7 medewerkers kwamen bij ons op bezoek en 7 medewerkers zijn een kijkje gaan nemen bij een andere organisatie. Het was een geslaagde dag, met veel positieve reacties van zowel de gasten als van onze medewerkers. Hieronder alvast een impressie van de reacties:

Van onze gasten:

  • Ik vond het dus een echte verwendag, zeer goed verzorgd, zeer afwisselend en interessant, leuke opzet. Ik vond het helemaal perfect, ook de lunch.
  • Ik heb ‘de Dag van je loopbaan’ bij MEE, als uiterst positief en inspirerend ervaren. Vanaf het begin tot het einde van de dag een goed georganiseerd programma, met deskundige medewerkers aan het woord.

Van onze medewerkers:

Marij Vrolijk (HEEMWonen, afdeling HRM)

 

 Ik wil collega’s aanraden om zeker een keer mee te doen aan zo’n dag. Ook als je zelf niet meer zo “piep” bent. Het was een leuke dag!

Stephanie Könings (RABO bank Maastricht)

Bijzonder om eens mee te mogen maken! Ik heb zo ontzettend veel geleerd binnen één dag, heel veel mensen ontmoet, nieuwe systemen gezien, inzichten gekregen, mogen sparren over bedrijfsprocessen en ook niet te vergeten veel over MEE mogen vertellen. Ik vond het zelfs jammer dat de dag zo snel voorbij is gegaan…at mij betreft absoluut een aanrader voor de nieuwsgierigen onder ons 😉

Mirjam Driessen (Gemeente Vaals; WMO)

Krijg jij volgend jaar de kans om aan de dag van je loopbaan voor 1 dag mee te doen dan zou ik zeggen: meteen doen!