Back to Top

Klacht

Klachten
Iedere medewerker van MEE Zuid-Limburg zal zijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Als dat het geval is, dan willen we graag dat u dat aan ons laat weten.

 

Hoe dient u uw klacht in?
Uw klacht bespreken met uw eigen contactpersoon U kunt uw klacht bespreken met uw eigen contactpersoon bij MEE. Uw klacht kan dan meestal snel worden opgelost. Heeft u uw klacht besproken met uw contactpersoon dan wordt deze bij ons in behandeling genomen binnen vijf werkdagen. Onze medewerkers zullen uw klacht dus ook binnen vijf werkdagen proberen op te lossen.

 

Uw klacht bespreken met de clustermanager of de directeur
Als u uw klacht liever niet bespreekt met uw contactpersoon bij MEE, dan kunt u contact opnemen met één van onze clustermanagers of de directeur. Deze zijn bereikbaar via het algemeen telefoonnummer van MEE Zuid-Limburg: 088 010 22 22. U kunt uw klacht ook melden via het volgende formulier. Wij sturen u dan binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging. De clustermanager of de directeur zal beide partijen horen. Na het horen van beide partijen wordt u binnen 14 dagen geïnformeerd over het resultaat. Wij doen er alles aan om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

 

Uw klacht indienen bij de Interprovinciale Klachtencommissie
Wilt u uw klacht liever niet bespreken met uw contactpersoon bij MEE, clustermanager of directeur van MEE Zuid-Limburg, dan kunt u uw klacht melden bij de Interprovinciale Klachtencommissie. In deze klachtencommissie zitten mensen die volledig onafhankelijk zijn van MEE en van u als cliënt. Als u hiervoor kiest, dan kunt u uw klacht digitaal indienen via de website: mee.klachtregeling.nl

Daarnaast bestaat er voor de cliënt of andere betrokkenen de mogelijkheid om gebruik te maken van de klachtenregeling van het BCMB. Het klachtenreglement BCMB is te downloaden via de website www.bcmb.nl

Als dat nodig is, kan een medewerker van MEE u helpen bij het opschrijven van de klacht.

Lettergrootte aanpassen
Contrast weergave